Visat online per entrar a Myanmar.

Sembla que es comença a simplificar la tramitació per obtenir un visat per entrar a Myanmar. Des de l’1 de setembre de 2014 ja és possible tramitar el visat online per anar a aquest país.

Fins ara calia tramitar el visat en alguna ambaixada de Myanmar, normalment en l’ambaixada situada en algun país europeu (fa uns anys s’acostumava a fer a París, actualment a Berlín), o a l’ambaixada de Myanmar a Bangkok, per la seva proximitat i rapidesa.

Actualment, des de primers de setembre d’aquest any 2014, és pot aconseguir el visat per entrar a Myanmar des d’un ordinador o aparell electrònic que permeti connectar-se a internet.

Aquest visat online es tramita des de la pàgina web del Ministeri d’Immigració i Població de Myanmar: evisa.moip.gov.mm.

Després d’omplir el corresponent formulari amb les dades personals, la sol·licitud de visat online serà aprovada o refusada en un termini de 5 dies. Un cop aprovada es rep una carta d’aprovació que caldrà portar junt amb el passaport quan s’arribi al país. Aquesta carta d’aprovació té una validesa de 90 dies, a partir de la data de la seva emissió.

Quan s’entra al país amb aquest comunicat d’aprovació del visat online és quan expedeixen el visat.

La duració d’aquest visat és de 28 dies, té un cost de 50 dòlars, i només pot tramitar-se per aquells turistes que arribin al país per l’aeroport internacional de Yangon.

L’únic interrogant que resta per aclarir és que, segons indiquen, en el moment d’entrar al país poden refusar l’emissió del visat encara que es tingui l’aprovació prèvia obtinguda online.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s