Com obtenir el visat per anar a Laos.

Per entrar a Laos es necessari tenir un visat, però aquest es pot tramitar a l’arribada al país. Per tant, al ser un visat “on arrival”, no cal gestionar res abans d’anar-hi.

El visat pot tramitar-se “on arrival” tant si s’arriba a un dels aeroports internacionals del país com si s’arriba per un pas fronterer habilitat al respecte.

El visat el concedeixen amb una duració de 30 dies.

La documentació necessària per a tramitar el visat és la següent: Continua llegint

Anuncis